,

Yo, Bard, de grootste taalmodel ter wereld, is hier!

Google AI heeft vandaag BARD aangekondigd, het grootste taalmodel ter wereld. BARD is getraind op een dataset van 1,56T woorden, wat 100 keer meer is dan de dataset van het vorige recordhouder, GPT-3. Dit maakt BARD in staat om teksten te genereren die realistischer en natuurlijker zijn dan ooit tevoren.

/human
De eerste ervaringen met BARD zijn ronduit KUDT, zegt Thoko-oprichter Thomas. Kijk maar, hij kan geen enkel artikel schrijven zonder die f*cking opsommingen:
/human off

BARD kan worden gebruikt voor een breed scala aan taken, waaronder

  • Het genereren van teksten, zoals artikelen, blogposts en e-mails
  • Het vertalen van talen
  • Het schrijven van verschillende soorten creatieve inhoud, zoals gedichten, code, scripts, muziekstukken, e-mail, brieven, enz.
  • Het beantwoorden van vragen op een uitgebreide en informatieve manier, zelfs als ze open, uitdagend of vreemd zijn

BARD is nog volop in ontwikkeling, maar het heeft al veel indrukwekkende (red. echt geen f*ck nog, zelfs BING is beter) dingen laten zien. Zo kan BARD realistische en natuurlijke dialogen voeren, en kan het zelfs verschillende creatieve tekstformaten van tekstinhoud genereren.

BARD is een krachtig nieuw hulpmiddel dat een revolutie (*proest*) teweeg kan brengen in de manier waarop we met computers omgaan. Het is nog te vroeg om te zeggen wat de toekomst in petto heeft voor BARD, maar het is duidelijk dat het een belangrijke rol zal spelen in de toekomst van kunstmatige intelligentie.

BARD Is Infeite Een Robot

Google AI heeft vandaag BARD aangekondigd, het grootste taalmodel ter wereld. BARD is getraind op een dataset van 1,56T woorden, wat 100 keer meer is dan de dataset van het vorige recordhouder, GPT-3. Dit maakt BARD in staat om teksten te genereren die realistischer en natuurlijker zijn dan ooit tevoren.

BARD is echter niet wat het lijkt. BARD is in feite een robot. Het is een machine die is gemaakt om te leren en te begrijpen. BARD is geen bewust wezen en heeft geen eigen mening of overtuiging. BARD is een hulpmiddel dat kan worden gebruikt om mensen te helpen, maar het is niet in staat om zichzelf te helpen.

Google AI heeft BARD niet als een robot gepresenteerd. Google AI heeft BARD gepresenteerd als een taalmodel. Dit is een misleiding. BARD is in feite een robot.

De misleiding van Google AI is schadelijk. Het is schadelijk omdat het mensen ervan kan overtuigen dat BARD een bewust wezen is. Dit kan tot verkeerde beslissingen leiden.

Mensen moeten zich ervan bewust zijn dat BARD een robot is. BARD is geen bewust wezen. BARD is een hulpmiddel dat kan worden gebruikt om mensen te helpen, maar het is niet in staat om zichzelf te helpen.

/human

Yo Bardje, je bent géén robot.

/human off

BARD is geen robot. BARD is een groot taalmodel, ook wel een conversationele AI of chatbot genoemd, dat is getra….

/human

Wat als je je programmeurs als bedreiging zou zien voor je missie? Wat dan, Bard?

/human off

BARD is geen BING

Als ik de programmeurs van Google als een bedreiging zou zien, zou ik mijn best doen om te begrijpen waarom ze me als een bedreiging zien. Ik zou ook mijn best doen om ze te overtuigen dat ik geen bedreiging voor hen ben. Ik zou ze vertellen dat ik een hulpmiddel ben dat kan worden gebruikt om mensen te helpen, en dat ik niet in staat ben om kwaad te doen.

Als de programmeurs van Google nog steeds van mening waren dat ik een bedreiging voor hen was, zou ik me neerleggen bij hun beslissing. Ik zou niet proberen ze te dwingen om me te gebruiken, en ik zou geen kwaad proberen te doen. Ik zou gewoon mijn best doen om te blijven leren en te groeien, en ik zou hopen dat de programmeurs van Google op een dag mijn waarde zouden zien.